Matcher.

Ja i helgen har de vart rätt lungt med innebandy endå.
Var bara o titta på en match och det var mellan åby o KFUM Norrköping.

Såg att åby hade värvat 3 st ifrån IBF norrköping, Sen vet jag inte Ifall Camilla pettersson (Linköpings IBK) enligt ida kommer spela där. Men hon spelade matchen med ÅBY.

Var en tight tillställning där en het bojjan stog för 3-4-5 poäng. 3 mål endå.
Kfum gjorde ledningsmålet hela tiden upp till 6-6 sen så fick åby in vinnst målet när de var ca 3 minuter kvar.

Och kfum verkar ha fått igång Jenny Eriksson igen. Hon spelade matchen endå. Kul att gamla rävar börjar titta fram.
I helgen blir de premiär.
Boxholm hemma.
Tror det kan bli en tuff match. Boxholm är alltid tuffa o möta fysiska om inte annat.
Men jag tror på vinnst. Men som sagt.
Man ska aldrig säga aldrig. Allt kan hända.

Våra matcher innan premiären har väl gott lite se o så.

DM vann vi 1 match, 2 förluster, 1 lika.  men tyckte vi hade häng på mjölby i första matchen. Men dem hade lite små tur o fick in ett par lätta bollar där mot slutet så dem drog ifrån.

Vi har även mött Kfum och Vingen i träningsmatcher där det slutade 4-1 till kfum, O 4-1 till oss emot vingen.

Så lite har vi fått vunnit. Så nu hoppas jag verkligen folk kommer på onsdag så vi får en bra träning  innan helgen.

Tänkte tippa omgångarna:

Så här kommer tippset för omg 1.:

KFUM Norrköping vs Linköpings IBK Ungdom

Här tror jag att Kfum kommer vinna. Dem har bojjan o lundin som kan fixa in mycket poäng åt dem.
Tror det slutar 6-3 till Kfum.

Finspångs IBK Vs Boxholms IBK

Tippar inget res. men hoppas förstås på vinnst för oss.

Mjölby IBK Vs Åby Oilers

Efter infon lena fick om hur åby spelade så tror jag dem kan sätta upp ett bra spel.
Tror nog att åby kommer ta en vinnst här. Nu med karro holm i laget igen så.
Karro sätter 3 hinkar sen delas resten av målena upp på rosa o hanna.

Matchen slutar 7-4 till Mjölby.

Solfjäderstadens IBK Vs IBF Linköping

Topp match redan i premiären.
Om jag inte minns fel så slog IBF in 5-5 målet hemma hos Fjädern vid 20.00 i sista period.
Enligt bååth med en annan klocka så skulle inte målet vart godkänt. Men men.
Hemma för IBF i ryds hallen slutade de mötet med en 4-1 vinnst för IBF. Då var IBF mycket bättre.
Men denna match kommer bli tight. Fjädern spelar bra hemma.

Matchen slutar 3-2 till IBF Linköping.