Årets domarpar, Årets damjunior, Årets ledare

OIBF har kommit ut nu med lite av utmärkelsena.

Årets domarpar blev
Emil lönn,oskar hofström.

Kopierat ifrån OIBF:


Motivering:

Trots att de bara dömt ihop under en säsong så har de utvecklats enormt. Deras främsta kännetecken är lugnet och viljan att arbeta med att utveckla sitt domarskap.
De har under hela säsongen letat ny utvecklingsmöjligheter genom att aktivt söka och delta på olika utvecklingsläger/dagar.


Årets damjunior:

Det blev Josefine Kuosmanen.

Helt klart en duktig spelare. Som har valt att skriva på för Fjädern yttligare ett år. Hört rykten om att hon vart o provtränat hos Åby. Men valde att stanna i fjädern ett år till. Kommer bli intresant o följa o med nya tränarn i fjädern.

OIBF's Motivering:

En modern tvåvägsspelare. Hon har tagit steget från endast målsugen forward till helplansarbetande kreativ anfallspelare som visar stort ansvar. Tar numer alltid ett ordentligt hemjobb och klarar även av att spela back. En av huvudfigurerna i Solfjäderns damer där hon blev bäste poängplockare under året som gått och den spelare som spelade på flest platser i distriktslaget. En bollskicklig forward som alltid kan ha blicken lyft.


Årets herrjunior:

Olle Stridh.

Inte sätt så mycket av denna kille. Bara vart på några av åbys hemma matcher. De lilla jag har sätt av honom så är han en riktigt bra o tuff back. Ska följas nu i div 1.:).

OIBS's Motivering

En modern innebandyback med en modern spelstil. Snabb, låg tyngdpunkt, jobbar hårt, brytningssäker, följer gärna med framåt. En snabbhet som få kan mäta sig med och ett hjärta av guld. Är en smart spelare med bra passningsspel som besitter en mycket god spelförståelse och värderar varje läge klokt. Mycket imponerande i distriktslags SM och även en framträdande roll i klubblaget, där han garanterat kommer synas i division 1 under nästa säsong.


Årets ledare:

Det blev Kjell Selleby ifrån linköping. Har inte hört talas om denna ledare. Men verkar haft stort ansvar i Linköpings UNgdoms ungdoms sektion.

 

OIBF's Motivering:

Kjell Selleby har med sin glädje och ständiga entusiasm visat att han brinner för innebandyn i sin förening, Linköping IBK Ungdom, där han styr över hela ungdomsverksamheten med över 1 400 spelare. Kjell Selleby visar även ett fantastiskt engagemang för innebandyn i hela Östergötland där han är en person som är med i förbundet och påverkar utvecklingen av innebandyn i stort.


Show.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0